Una de freda i una de calenta per als equips del Bàsquet Club Endavant

30 Gen 2018

Vilanova del Cami Basquet Endavant gen 2018


Una de freda i una de calenta aquest cap de setmana per als equips del Vilanova del Camí Bàsquet Club Endavant. L’equip cadet masculí va guanyar davant l’EMM Mediona, mentre que l’equip sènior femení va sumar la segona derrota de la temporada contra un dels equips forts del grup, el Petropinto ASFE Sallent per 58-55


L’equip cadet masculí del Vilanova del Camí Bàsquet Endavant va assolir una important victòria a casa de l’EEM Mediona per 31 a 61, consolidant així el lideratge del grup. Al primer quart els nois van sortir adormits i el rival va agafar 10 punts d’avantatge 12 a 2, però a partir del segon van reaccionar i van passar per sobre del rival, amb un bon joc en equip on tots els jugadors aporten.

Van jugar per l’equip cadet: Adrià Sala, Arnau Cano, Cristian Martínez, Eduard Vives, Pau Pons, G. Paoli, Gregor Palacio i Carlos Lorenzo. Entrenador Aitor Iglesias.

Els parcials van ser: 12-2, 10-27, 7-14 i 2-18

La decepció de la jornada va arribar amb la segona derrota de la temporada de l’equip sènior femení davant d’un dels equips forts del grup el Petropinto ASFE Sallent per 58-55. Un partit marcat novament per la falta d’efectius, amb només sis jugadores sèniors i dues cadets.

El primer quart va caure clarament del costat de les vilanovines 12-21 amb un joc molt consistent. El segon va ser just a l’inrevés 20-11 i així es va arribar al descans amb empat a 32.

El tercer va ser d’igualtat total i es va encarar el definitiu amb tot per decidir. Malgrat el cansament acumulat, el marcador 47-54 a 4 minuts del final, feia pensar en una altra victòria, però l’eliminació per 5 faltes de 3 jugadores i el fet que  fins al final només van poder anotar un punt més, va fer possible que l’equip local donés la volta al marcador.

Van jugar per l’equip vilanoví: Marina Espejo (5), Clara Bargalló (23), Clàudia Oller (9), Clàudia Miramunt (12), Anna Palacios, Núria Torrens (6), María Palacios i Alexandra Vives. Entrenador Alexey Domènech.

Parcials 12-21, 20-11, 11-11 i 15-12

Els equips cadet femení i sènior masculí van tenir jornada de descans.

Partits de la jornada vinent:

Dissabte 03-02-2018

  • 09.30 hores CB LLORENÇ-VDC BÀSQUET CLUB ENDAVANT CADET FEMENÍ
  • 09.30 hores VDC BÀSQUET CLUB ENDAVANT CADET MASCULÍ-EEM SANT QUINTÍ
  • 19.00 hores BÀSQUET CARDONA-VDC BÀSQUET CLUB ENDAVANT SÈNIOR MASCULÍ

L’equip sènior femení té jornada de descans.