Una desena d’establiments vilanovins ha rebut subvenció municipal en el 2018

15 Gen 2019

Fins a 7 noves empreses han iniciat la seva activitat durant l’any 2018 amb el suport de Promoció Econòmica de Vilanova del Camí

També s’han reformat dos negocis i s’ha subvencionat la contractació de personal en una empresa de restauració. Tot plegat gràcies als ajuts que s’atorguen per al foment de la creació de llocs de treball, el suport a l’emprenedoria i la reforma o l’ampliació d’establiments

La desena de subvencions atorgades suposen un import de 17.900€ dels quals 7.000€ han anat destinats a creació de noves activitats econòmiques, 10.000€, a reforma de local comercial i 900€, a la creació de llocs de treball.

Les noves activitats econòmiques que s’han obert amb el suport de l’Ajuntament vilanoví són: una agència de viatges, un professional de la construcció, una perruqueria, una agència immobiliària, una consultoria de comerç internacional, una cafeteria i un centre d’estudis d’informàtica.

També s’ha donat subvenció per a la millora de dos establiments: una gestoria i un servei de reformes.

I per últim s’ha subvencionat la contractació de personal per una empresa de restauració.

La convocatòria per sol·licitar les subvencions es va obrir a finals d’abril de 2018 amb la intenció novament, de donar suport a les noves empreses creades al municipi, així com a la contractació de persones aturades i, també, a la modernització de comerços i serveis de la població.

El termini per presentar aquestes sol·licituds es va acabar el 15 de desembre. Durant aquest període es van presentar 15 sol·licituds en total: 1 sol·licitud per a la contractació de persones; 9 sol·licituds per a persones emprenedores que inicien una activitat econòmica al municipi i 5 sol·licituds per reforma de local comercial.

Finalment, es van haver de denegar 4 sol·licituds per pressupost exhaurit i una per no complir amb les bases de la convocatòria.

Des de Promoció Econòmica es valora de forma molt positiva aquest tipus d’accions que es destinen al teixit productiu local i es vol donar continuïtat al suport que es dona a l’emprenedoria.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by