Una ‘Futursessió’ de CDC arriba a Vilanova del Camí

25 Jun 2015

Jordi Baron 18 juny 15 V02

Convergència Democràtica de Catalunya Anoia ha presentat aquesta setmana a l’Anoia la campanya “Benvinguts al Futur” que dissabte s’estrenarà a Vilanova del Camí amb la primera trobada entre simpatitzants, militants i càrrecs electes del partit. L’acció inclou un conjunt de trobades de debat per explicar la viabilitat de l’Estat propi i recollir propostes dels ciutadans.

El regidor vilanoví Jordi Barón ha explicat a Ràdio Nova que el Centre d’Innovació de Vilanova del Camí serà l’escenari, dissabte, de la primera trobada a les 10 del matí. Cap a les 12 del migdia és prevista l’assistència del coordinador general de CDC, Josep Rull, qui ja va explicar en la presentació oficial d’aquesta iniciativa que Convergència vol reforçar el projecte d’estat propi amb noves idees que els ciutadans ens podran aportar durant les diferents accions territorials previstes”.

Dilluns, Jordi Torra, president comarcal de CDC a l’Anoia, va fer la presentació oficial a Igualada, conjuntament amb la Diputada Maria Senserrich.