Una matinal aquàtica enceta dissabte de Festa Major que té com a plat fort la Xambalada i el concert de Merche

01 Set 2018

FM 2018 dissabte 1 setembre w (14) v02


El pati de l’Escola Pompeu Fabra acull aquest dissabte una matinal aquàtica amb el Big Tobogan Parc, una sèrie d’atraccions inflables amb remullada inclosa. Un bon reclam sens dubte per a la quitxalla!


A la tarda, a les 18:00 h, la plaça Picasso acollirà una ballada de sardanes amb l’Associació de Sardanistes de Vilanova del Camí. Una ballada amb la música en directe de la Cobla Terres de Marca.

A la mateixa hora però a la plaça del Mercat hi ha la Tabalada conjunta de l’Associació Cultural Camp del Rei, Moltaxamba, Minixamba i l’escola Artístic que repetiran la moguda anomenada Xambartístic, enguany amb el títol “Swish swish”. Serà a les sis de la tarda però abans i després es faran cercaviles amb les colles convidades. Un espectacle de percussió que s’allargarà fins pràcticament les 21 h, moment en què començarà la botifarrada popular organitzada per l’Agrupació Cultural i Recreativa.

Simultàniament es farà el correfoc infantil amb la colla Els Cabrons i amb els diables d’Igualada que faran una cercavila que començarà a la plaça Major i que passarà pels carrers Major, Sant Hilari, Sant Jordi, l’Avinguda 11 de setembre i acabarà a la plaça del Mercat.

El plat fort començarà a escalfar-se cap a les 21:30 h amb l’exhibició de balls urbans de les D&S, amb direcció de Sara Ramos i coreografia de David García. El cantautor Carlos Gómez, prendrà el relleu de D&S, a les 22:00 h i a les23:00 h està previst que comenci el Gran Concert de Festa Major amb Merche.


Gran Concert de Festa Major amb Merche


Merche a la Festa Major 2018 al butlleti-v11

Nascuda a Cadis i vinculada als escenaris des de petita, ja era popular abans d’aparèixer a televisió, tot i que va ser en aquest mitjà que va fer-se famosa. Ha venut aproximadament 700.000 còpies dels seus discos a Espanya. La seva discografia inclou 8 àlbums d’estudi, 2 recopilatoris i 24 singles. Alguns dels seus temes més coneguts i que segur podrem escoltar el proper dissabte en el marc de Festa Major, són: “No me pidas más amor”, “Le Deseo”, “Abre tu mente”, “Ya no me digas lo siento”, “Cal y arena”, “Bombón”, “Si te marchas” i el seu èxit més important “Eras Tú”.

Autora pràcticament de tots els seus temes, durant el 2017 Merche va publicar el seu vuitè disc d’estudi titulat “De otra manera” i recentment ha fet una versió estiuenca, amb molt ritme de la seva cançó “Te lo mereces”.


El VaParir Tour’18 aterra aquesta nit a l’Embarraca’t de Vilanova del Camí


Festa Major 2018 Va parir Tour

Aquest dissabte, en el marc de la Nit d’Or de l’Embarraca’t, que organitza el Consell Jove La Xispa amb el suport de l’Ajuntament, torna el VaParir Tour’18, de Ràdio Flaixbac, la festa més famosa de Catalunya. Sobre l’escenari tornarem a veure en acció a Carles Pérez, Dídac Tomàs, Andreu Presas i el Gran Germán. L’espectacle començarà  a les 23:30 h.

Abans actuarà Dj Pako i tancarà la nit DjAka Muffins.