Una setantena de dones aprenen a defensar-se d’una hipotètica agressió a Can Papasseit |ÀUDIO|

20 Jun 2018


Una setantena de dones de totes les edats van participar divendres al taller de defensa personal organitzat per la regidoria de Seguretat Ciutadana i impartit pels agents de la Policia Local, Luís Alejandro i Carlos Cortijo


imma gonzalez 1-jun18-1200

La regidora Imma González ha fet una valoració molt positiva de l’activitat que ha servit, explica, “per oferir eines i tàctiques per tenir confiança en una mateixa” i independentment de la morfologia i la força de cadascuna. González assegura que els dos agents encarregats d’impartir el taller, Alejandro i Cortijo, ho fan d’una manera molt pedagògica i propera i els seus consells han estat molt útils.

Aquesta és la segona edició del taller de defensa personal adreçat a dones i “ha funcionat encara millor que la primera edició” assegura Imma González. “Les dones, que eren d’edats i constitucions molt diverses, explica la regidora, s’han mostrat agraïdes i sorpreses, tant dels continguts del taller com de l’actuació dels dos agents de la Policia Local, una policia”, diu González, “molt propera a la ciutadania”.

La regidora de Seguretat Ciutadana ha assegurat a La Carmanyola de Ràdio Nova que té la voluntat de seguir organitzant aquest taller, primer perquè les dones ho agraeixen i segon, perquè és una activitat amb una participació important. La regidora també explica que estan valorant una proposta que els ha fet la ciutadania, i que consistiria en fer un taller adreçat als infants.

defensa personal-juny18-3-720


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by