Una ‘supernit’ de misteri i compromís amb la lectura, a la biblioteca vilanovina

11 Mai 2018

Supernit_Dossier biblioteques-portada-V11


La Biblioteca de Vilanova del Camí s’afegirà a l’experiència del proper 25 de maig la “Supernit a les biblioteques”. Entre les vuit i les nou del vespre, els petits podran participar d’una aventura del Club Super3 que compartiran els usuaris de totes les biblioteques de la xarxa. I és que els súpers estan convocats a les biblioteques del tot el territori per participar en diferents activitats i ajudar, així, la Nenúfar i la Matoll, les elfes de la família del Super3, a sortir de la Superbiblioteca on s’han quedat tancades a mans del malvat Sr. Pla


L’activitat va adreçada a nens i nenes entre 6 i 9 anys, però com ens explica la bibliotecària Teresa Mas, “si són una mica més grans o més petits no passa res; la història es plantejarà de manera que les activitats les pugui dur a terme tota la família”. Entre tots els assistents hauran de resoldre uns enigmes que ajudaran a salvar la Matoll i la Nenúfar.

Els infants que vulguin participar cal que s’inscriguin a la biblioteca perquè l’aforament és limitat. L’activitat és gratuïta i es recomana que vagin acompanyats d’un adult (o més).

De moment ja hi ha alguns nens inscrits, però encara queden places lliures.

L’activitat l’organitzen des del Super3 i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya per tal de promoure la lectura entre el públic infantil.