Una visita cultural de l’AEMA a l’edifici modernista de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau |ÀUDIO|

10 Oct 2017


L’Associació d’Esclerosi Múltiple ja ho té tot a punt per la matinal de tardor que faran el pròxim dissabte 21 d’octubre. Aquesta vegada aniran a visitar l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau a Barcelona, un conjunt modernista projectat per l’arquitecte Lluís Domènech i Montaner que l’any 1997 va ser nomenat Patrimoni de la Humanitat per la Unesco. Segons ha explicat Dolors Canal, presidenta de l’AEMA, serà una excursió matinal oberta a tothom, i també té com objectiu continuar donant a conèixer l’associació


Dolors Canal oct17-2-v2

Des de l’Associació d’Esclerosi Múltiple de l’Anoia es fan càrrec dels costos del desplaçament amb autocar, per la qual cosa només cal abonar la visita. El preu és de 9€ i es poden pagar el mateix dia de l’excursió. El punt de sortida serà l’Escola Marta Mata a les 8:15 h del matí i es farà una parada a Igualada a les 8:25 h a l’estació d’autobusos.

Tothom qui vulgui pot endur-se alguna cosa per esmorzar abans d’iniciar la visita guiada que està programada a partir de les deu del matí i que tindrà una durada d’una hora i quart. Estarà adaptada per a persones amb mobilitat reduïda i de fet, segons explica Canal, hi haurà la possibilitat de disposar de cadira de rodes si algú la necessita.

El grup tornarà a casa per l’hora de dinar.


info google iconsLes persones que estiguin interessades poden fer la seva reserva per correu a aemanoia@gmail.com o trucant al 609 10 97 77 (preguntar per Dolors).


Hospital de Santa Creu i Sant Pau, Barcelona Photograph Luidger (25. Dezember 2006-v2


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by