Una vuitantena d’infants recullen els diplomes dels cursets de natació |FOTOS|

30 Jul 2018

Cursets natacio cloenda mati 2018 (3)-720

album-fotografic-faldo-borde


Divendres, la piscina de Can Titó va acollir la cloenda dels cursets de natació. Uns 80 infants es van acomiadar de l’activitat que han dut a terme aquest mes de juliol i amb la qual han assolit un bon aprenentatge. Els més petits, des de la iniciació i els més grans amb una mica més de tècnica, van mostrar en els torns d’exhibició, tot el que han après, i van recollir els seus diplomes


La doble sessió de cloenda, en horari de matí i tarda, tot respectant els horaris dels cursets de natació, es va obrir a les famílies. Tal com expliquen des d’Esports, “els nens i nenes comparteixen amb molta il·lusió aquesta estona en què poden fer gala dels avenços que han fet, davant de l’emoció evident de pares, mares, avis…” I és que els cursets intensius són una oportunitat per a molts infants que durant l’any, no van a la piscina coberta.

Els cursetistes, des dels més petits de 4 anys, fins als més grans (de 13 anys) van fer alguns salts i nedar uns quants metres per demostrar que han perdut la por -sobretot els que no en sabien gens- i que han adquirit confiança i tècnica.

El comiat amb els monitors i les fotos respectives de cada grup, formen part també d’aquest últim dia de cursets, en què tots els alumnes reben amb satisfacció els diplomes.

L’ambient de la piscina, molt més tranquil en la sessió que es va fer divendres a la tarda, deixa palès que a partir del mes d’agost la instal·lació, sense l’alt rendiment que exigeix el programa de lleure d’estiu, enceta una etapa més pròpia de les vacances. El nombre d’usuaris és més reduït i l’equipament respira una mica més alleugerit.