Victòria clara del CH Vilanova a Sabadell

04 Oct 2016
hb_senstjoand-foto-sendra

Foto Sendra

Segona victòria consecutiva en una bona arrencada de lliga del primer equip del CH Vilanova en Lliga Catalana. El partit es disputava contra l’OAR Gràcia de Sabadell, un equip que presentava força canvis respecte a la temporada passada. El resultat final va ser de 27 a 37 favorable al CH Vilanova.

Les jugadores vilanovines van saber continuar amb el bon to que ja van demostrar en la primera jornada. Van basar el seu joc en una bona defensa i ràpids contraatacs. Ben aviat, passats els minuts inicials, es van distanciar en el marcador.

Només durant el primer quart del segon temps les locals van reaccionar i aconseguien un bon parcial a favor que les acostava a només 2 gols. Però un temps mort demanat per l’entrenador visitant va servir per tornar al ritme inicial i recuperar la intensitat i la renda al marcador, fins el 27 – 37 del final. Dos de dos, per a les vilanovines, que aquesta temporada comencen trepitjant fort.

Aquesta setmana, dissabte a les 16h l’equip rebrà a casa el BM Granollers i convida els simpatitzants a omplir la grada de Can Titó.

Alineació i gols:  Sara i Fany (P). Sònia 5, Lídia 2, Sandra 4, Ainhoa 6, Laia 3, Tània M 4, Tània C 5, Jana 1, Núria M 2, Núria T, Lorena 5, Aida.


Derrota ajustada de l’equip juvenil


Derrota ajustada, la que patí l’equip juvenil en el seu primer partit de lliga a casa del Castelldefels. A la pista es veié un partit disputat, amb estones de bon joc i  amb intercanvi constant de gols entre els dos equips rivals. Finalment el Castelldefels s’acabà enduent la victòria i el dos primers punts en joc amb un resultat de 25 a 23.


Les cadets es mostren fluixes a Ribes


Partit amb falta de ritme i amb massa imprecisions de les cadets a casa del Sant Pere de Ribes. El ritme defensiu no va acabar de funcionar fins als instants finals del partit i la proposta de defensa oberta del Sant Pere va complicar molt la fluïdesa de joc per part de les vilanovines.  El Ribes va estar encertat en el joc d’atac i en el llançament i poc a poc es va anar distanciant amb claredat en el marcador fins a aturar el crono a 30-16.

Tot i la derrota, val a dir que l’equip cadet està encara per fer i ja mostra detalls de qualitat.  És per això que des del cos tècnic estan segurs que amb un increment de la concentració i amb treball, els resultats arribaran.