Vilanova del Camí ‘aixeca persianes’ per vitalitzar el comerç al nucli antic

24 Set 2014

Aixequem persianes imatgeVilanova del Camí s’ha adherit a la nova campanya de dinamització dels locals buits de nuclis antics de municipis que formen part de la Xarxa de Barris amb Projectes i dins del Pla de barris impulsat per la Generalitat de Catalunya. “Aixequem les persianes”. Així s’anomena la campanya que té com objectiu dinamitzar comercialment els carrers del Casc Antic – Camp del Rei.

La idea és millorar l’estètica dels aparadors dels locals desocupats, fer-los atractius i adequar-los de forma temporal per tal d’acollir nous negocis. D’aquesta manera es vol donar més potencial al conjunt d’establiments oberts a la vegada que es dóna vida als locals comercials tancats.

Aquesta campanya de dinamització comercial durarà fins després de Nadal. Ja s’ha obert la convocatòria per a la selecció de comerços interessants en la instal·lació d’un aparador en aquests locals desocupats del centre de la població.

Per a més informació cal adreçar-se a l’Ajuntament de Vilanova del Camí, Plaça del Castell, 1 o bé telefonar al 93 805 44 22 i demanar per l’Oficina de Llei de Barris.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by