Vilanova del Camí consternada per la mort sobtada de la jove Marina Rosillo García

03 Set 2017

Marina Rosillo 1 V02


Marina Rosillo García, de 19 anys, ha mort aquesta matinada de manera sobtada mentre participava a l’Embarraca’t. La jove, molt vinculada al Budokan Vilanova, col·laborava a la barraca de l’entitat, quan ha caigut desplomada a terra. Malgrat que els seus companys i els dos tècnics sanitaris que es trobaven a l’espai de la festa han intentat reanimar-la fins l’arribada del SEM, no s’ha pogut fer res per salvar-li la vida.


Encara es desconeixen els motius que han provocat aquest fatídic desenllaç però des del Budokan Vilanova, asseguren que va estar bé tota la nit.

Marina Rosillo estava vinculada al Budokan on entrenava i competia des dels 5 anys, tot i que ara no era practicant activa. Tot i així, mantenia molt bona relació amb l’entitat i col·laborava en els seus actes sempre que podia.

La jove també estava lligada a altres entitats com el CH Vilanova i el futbol sala d’Òdena però el seu caràcter obert i alegre i la facilitat amb la que connectava amb tothom, ha fet que moltes altres persones i entitats hagin viscut aquesta pèrdua de manera molt directe. Els propis companys del Budokan i les barraques, es mostraven avui desolats per la seva pèrdua.

L’Ajuntament de Vilanova del Camí, també commocionat per la mort de la jove, ha decidit anul·lar els actes de Festa Major d’avui diumenge.