Vilanova del Camí participa massivament a la festa solidària per recaptar fons per a la investigació del càncer infantil |FOTOS|

21 Jun 2018

Festa solidaria cancer 16 juny 2018 (47)-1200album-fotografic-faldo-borde


Vilanova del Camí va acollir diumenge 17 de juny una Festa Solidària per recaptar fons per a la investigació del càncer infantil. Va ser una festa organitzada per la família Marín González amb el suport i la complicitat de molts altres mares i pares, entitats i associacions i l’Ajuntament de Vilanova del Camí


La plaça de Can Papasseit va bullir d’activitat al llarg de tot el matí. I no només per les altes temperatures que van acompanyar la jornada, sinó per l’escalf humà que el veïnat va donar als organitzadors d’aquesta festa solidària.

Sobretot estava pensada per al gaudi dels infants que van poder participar en una gimcana de tallers i activitats lúdiques molt originals: des de fer d’artistes i constructors, fins a participar en una cursa de cargols, enganxar la cua d’un ruc amb els ulls embenats o fer un circuit en petits vehicles amb rodes. Després de completar un mínim d’activitats tots tenien un obsequi.

Entre les carpes instal·lades a la plaça, també hi havia una tómbola solidària amb regals importants, gràcies al suport de molts comerços i empreses col·laboradores; una carpa de Mechones solidarios on es feien col·laboracions per cada tall de cabells i les paradetes de Kimo Kap i pulseres Candelas. A més, petits i grans van poder gaudir d’un esmorzar de coca i xocolata per gentilesa de l’Ajuntament.

També hi havia una carpa de la campanya d’ajut a la Meritxell. La seva mare, Sofía, va estar tot el matí acompanyant els organitzadors d’aquesta festa solidària, molt agraïda per totes les mostres de suport que ha rebut. Tenia dues guardioles per al sorteig d’una panera i un pernil. A més, des de Mechones solidarios li van fer una aportació de raspalls per tal que els pogués vendre entre el públic.

Festa solidaria cancer 16 juny 2018 (41)-1200

I entre les activitats que es van fer dins la sala polivalent de Can Papasseit, cal destacar l’espectacle de Circ de la companyia Fes + Chapeau que amb una simpàtica interacció amb el públic va fer passar molt bona estona a les famílies que omplien les grades. Al final de l’actuació, els responsables de la companyia van manifestar la satisfacció de poder col·laborar de manera altruista amb aquesta Festa Solidària per la investigació del càncer infantil.

El programa d’actes es va completar també amb un contacontes a càrrec de la narradora Inés García, les actuacions de dansa de l’escola Artístic i Sweet India, i una sessió de cinema infantil a càrrec de l’Ajuntament.

La regidora, que va participar a la festa solidària diumenge al matí amb altres regidors del consistori, com Sílvia Cáceres i Francisco Palacios, i l’alcaldessa Noemí Trucharte, ha destacat l’ambient festiu i de convivència que es vivia a la plaça. “Vilanova del Camí”, ha dit González, “és un poble participatiu i solidari que respon quan se’l necessita”.