Vilanova del Camí va viure aquest dimarts una excel·lent diada de Sant Jordi | ÀUDIO i FOTOS

26 Abr 2019

Els llibres i les roses van ser els protagonistes indiscutibles d’aquest Sant Jordi que enguany havia plantejat alguns dubtes ja que ha coincidit amb les vacances de Setmana Santa i en plena celebració de dimarts del Sant Crist

sant jordi imatge detall 2019

ÀLBUM FOTOGRÀFIC
Cliqueu sobre la imatge

Tot i així, la festa de Sant Jordi ha estat molt participada, amb un important volum de visitants a hores puntuals, de 12:00 a 13:00 h i de 16:30 a 18:00 h, coincidint amb el berenar popular i l’estrena de l’espectacle familiar de la companyia Sol de Nit que col·labora amb l’ONG Pallapupas “Sant Jordi, la Tona i la Toneta”.

sant jordi 5 2019

Des de Cultura, la regidora Imma González, assegura que se sent feliç i satisfeta per la participació tant de comerços i entitats com de públic, majoritàriament familiar, que ha gaudit d’aquesta diada a Vilanova del Camí.

També se sent especialment satisfeta de poder contribuir a eixamplar el patrimoni literari i històric del municipi amb l’edició del llibre “Traços d’un poble” obra de dos autors locals: Xavier Bermúdez i Sílvia Marín amb disseny del també vilanoví Manolo Cano i il·lustracions de Domingo López.

st jordi 2019 (1)

Per a la proximitat a les eleccions municipals, aquest Sant Jordi 2019 ha convidat als partits polítics a ser presents a la plaça del Mercat compartint espai amb parades de llibres i roses. Una convivència que per a Imma González és normal i positiva ja que la festa es fa més grossa i convida a la participació del públic.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by