Vilanova organitza un curs d’educació canina amb sorpreses i premis per a les mascotes

17 Oct 2018
Silvia Caceres - curs canina (4)

La regidoria de Serveis Personals, Salut i Consum de l’Ajuntament de Vilanova del Camí ha organitzat per al proper diumenge 28 d’octubre, un curs d’educació canina.
“La iniciativa, explica la regidora de l’àrea, Sílvia Cáceres, mostrarà diferents aspectes a tenir en compte per a l’educació de les mascotes i oferirà recursos i consells per facilitar aquesta tasca així com per canviar conductes inadequades”


El curs es portarà a terme, com dèiem, el matí de diumenge 28 d’octubre, de 10 a 13 h, al Parc Fluvial, a l’espai de davant del servei de barbacoes. Només hi poden participar les mascotes que estiguin censades a Vilanova del Camí, un tràmit diu Cáceres, “que es pot fer de manera senzilla i gratuïta a Serveis Personals”.

El curs d’educació canina serà impartit per Helpcan, una empresa igualadina amb més de 15 anys d’experiència en el sector, i les places estan limitades a 30 gossos. Per participar és imprescindible inscriure’s al curs, que és gratuït i que contempla moltes sorpreses i premis per a les mascotes.
Podeu fer la vostra inscripció a Serveis Personals: a la plaça dels Horts, 1, 3r pis o per telèfon: al 93 805 44 11 extensió 2.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by