Vilanova prepara un segon cap de setmana festiu amb una gala màgica com a acte destacat

08 set. 2017

jornada castellera (13)


Vilanova del Camí continuarà festejant la seva Festa Major el proper cap de setmana. Dissabte s’iniciarà la temporada de ball de la gent gran amb el grup “Doble Duet” a Can Papasseit


Per a diumenge, s’ha programat una gala màgica a Can Papasseit que començarà a les 19 h. L’espectacle que promet ser molt impressionant, comptarà amb la participació de tres mags de gran reputació amb premis nacionals i internacionals.

Les entrades es poden comprar de manera anticipada fins divendres al preu de 4 €. Les podeu adquirir a Cultura, de 8 a 14 h i a Can Papasseit de 16 a 20 h. El mateix dissabte també es podran comprar, les que quedin disponibles, a la taquilla, al preu de 6 €.

Per a dilluns 11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya, s’han programat tres actes més: una actuació dels Moixiganguers a la plaça del Mercat a partir de les 11:30 h; una ballada de sardanes a les 12:30 h, i el monòleg de Txabi Franquesa, de la factoria, El Club de la Comèdia,  a les 19:30 h a Can Papasseit. L’entrada és gratuïta i les places limitades.

Des de Cultura de l’Ajuntament de Vilanova del Camí també han tornat a programar, en aquest cas per a dissabte 16 de setembre, el concurs de DiverEvent, The Increible’s, que portarà fins a la plaça de Can Papasseit un divertit espectacle i la competició de quatre equips que hauran de superar tot tipus de proves: físiques, aquàtiques, auditives..Diverevent 2017 web