Xarxa presenta aquest diumenge l’espectacle Galaxis inspirat en contes de l’univers

30 Gen 2018


Xarxa Vilanova del Camí estrena l’any, aquest  diumenge, a Can Papasseit. La propera representació programada és Galaxis, un espectacle interdisciplinar per a tots públics, on es barregen titelles, objectes, i màgia. Està inspirat en contes que parlen de l’univers, escrits per autors universals: Gianni Rodari, Umberto Eco, Isaac Asimov i Claude Clèment. La creadora, intèrpret i responsable de l’adaptació d’aquests contes és Teia Moner


En  finalitzar l’espectacle es farà un sorteig de regals gràcies al patrocini de Planeta Màgic, El Golafre i Flash Fotografia.


info google iconsL’espectacle començarà a dos quarts d’una del migdia, a Can Papasseit. El preu de l’entrada és de 5 euros. La venda de tiquets començarà a les 12, mitja hora abans de l’inici de l’obra.


Si voleu guanyar una entrada GRATIS per anar a veure aquesta obra podeu clicar m’agrada al Facebook de Xarxa Vilanova del Camí i compartir l’esdeveniment. Divendres a la tarda des de l’entitat es posaran en contacte amb els guanyadors.