Xavier Bermúdez, protagonista de l’entrevista ‘Gent corrent’ del Periódico

30 Oct 2013

Xavier Bermúdez contra el PeriodicoEl regidor vilanoví i portaveu del grup municipal d’ERC, Xavier Bermúdez, és aquest dimecres, 30 de novembre, el protagonista de l’entrevista de la contraportada del Periódico “Gent corrent”. La periodista Gemma Tramullas repassa amb el regidor la seva biografia, tot subratllant el perfil professional d’aquest arqueòleg vilanoví, i la seva trajectòria política que va iniciar en presentar-se a les municipals, l’any 2007.

Segons recull l’entrevista, com arqueòleg a Xavier Bermúdez li interessa “la vida quotidiana de la gent corrent en el passat” i com a polític “millorar el dia a dia del ciutadà”. Fa un any va muntar una microempresa, Ipat Serveis Culturals, que a banda de fer petites intervencions arqueològiques vol acostar aquesta disciplina a tots els públics.

Qui entri en política municipal o d’un altre nivell esperant rebre felicitacions s’equivoca”, titula Tramullas aquesta entrevista amb les declaracions de Xavier Bermúdez qui descriu l’acció política “com una feina grisa i poc visible” sobretot en el cas de trobar-se a l’oposició, però que “dóna la satisfacció personal de saber que estàs fent el millor per al teu poble”.