Xerrada informativa sobre clàusules terra a Vilanova del Camí

10 Mar 2017

Clausules terra logo web


Vilanova del Camí acollirà el proper mes d’abril, el dijous 20 d’abril, una xerrada informativa sobre les clàusules terra


L’Ajuntament i Diputació de Barcelona conviden la ciutadania a participar d’aquesta sessió informativa que s’adreça a totes les persones afectades per la problemàtica de les clàusules terra en contractes hipotecaris; per assessorar-les en el procediment de reclamació per les quantitats cobrades indegudament i donar resposta als dubtes que puguin sorgir.

Recordem que a finals de gener va entrar en vigor el Real Decret Llei 1/2017, de mesures urgents de protecció de consumidors en matèria de clàusules terra. Aquesta norma estableix un sistema extrajudicial, limitat en el temps, voluntari i gratuït per al consumidor, per tal de facilitar el procediment de retorn dels imports cobrats indegudament per les entitats bancàries als seus clients. L’Assemblea General de la Xarxa Local de Consum, impulsada per la Diputació de Barcelona ha triat aquest tema de les clàusules terra per commemorar de manera unitària el Dia Mundial del Consumidor que es celebra el 15 de març. Es per això que es farà una campanya de comunicació conjunta de tots els ens locals que en formen part que es veurà reforçada amb un seguit d’accions presencials en el territori, sobretot en forma de xerrades informatives. La primera es fa a Piera aquest dissabte, a les 12 del migdia a l’Auditori del Foment, i la segona a la biblioteca de Capellades, a les 7 de la tarda.

Informacio Logo trans


S’han programat quatre xerrades més; divendres 24 de març, a les 19 h, a Casa Felip de Calaf; el 27 de març, a les 18 h, al Centre Tecnològic de Masquefa, i el 19 d’abril a Santa Margarida de Montbui, a les 6 de la tarda a Mont Àgora. L’endemà, dia 20 d’abril, a les 7 de la tarda es farà la xerrada a Vilanova del Camí, al Centre Cívic al barri de La Pau.