L’AAVV Barri Bonavista gaudirà, el maig, d’un espectacle de Sergi López

26 Abr 2017

Sergi López teatre


L’Associació de Veïns del Barri Bonavista de Vilanova del Camí ha preparat un any més, la tradicional sortida al teatre pel proper mes de maig. Serà concretament el dissabte 27 de maig.


Aquest any aniran al teatre Poliorama a gaudir del doble espectacle de “Non Solum” i “30-40 Livingston” amb l’actor Sergi López. El preu de l’entrada més l’autocar és de 32 €. S’ha d’efectuar el pagament com a màxim fins el diumenge dia 7 de maig.

El doble programa teatral combina la representació d’un monòleg de Sergi López “Non Solum” amb una altra peça teatral poc vista a les sales catalanes, “30/40 Livingston” en què l’acompanya a escena Jorge Picó.

La primera és una comèdia existencial en què un home parla amb si mateix i amb les diferents veus que troba dins seu. És una peça unipersonal, on Sergi López interpreta a multitud de personatges.

En la segona comparteix escenari amb Jorge Picó, on interpreten a un explorador i a un cérvol, i el diàleg que s’esdevé entre ells. L’explorador va a la recerca de la peça més preuada, a la recerca del somni, de l’obsessió; busca el que les cròniques expliquen que és l’animal dels animals, invisible fins ara a l’ull humà. Al final, es trobaran, i llavors la vida de tots dos canviarà.

L’autocar de l’AA VV del barri Bonavista sortirà el diumenge 7 de maig, a les 4 de la tarda de Vilanova del Camí, des del punt habitual al carrer Montserrat. En acabar la funció, el grup disposarà d’unes tres hores de lliure disposició. A les 23h trenen previst sortir de Barcelona per retornar a Vilanova del Camí.

Per fer les reserves podeu trucar al telèfon 93 806 06 08. Les places són limitades i s’atorgaran per rigorós ordre d’inscripció.

Aquesta activitat l’organitza l’AA.VV. Barri Bonavista i compta amb la col·laboració del Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilanova del Camí.