Un centenar de participants al 35è Torneig de Divendres Sant de Petanca

26 Abr 2017

Petanca Divendres Sant 2017


El passat divendres, 14 d’abril, el Club Petanca Vilanova va organitzar la 35a edició del ja tradicional trofeu Divendres Sant de Petanca. Tot un clàssic al municipi, que aquest any va convocar un total de 49 dobletes d’equips de la comarca, i també d’arreu del territori


Un centenar de persones va gaudir d’una jornada competitiva des de les 9 del matí i fins les 3 de la tarda a les pistes municipals de petanca de La Pau.

La competició, com ve sent habitual va arrancar per sorteig, del qual en van sortir els primers aparellaments. A partir d’aquí, en funció de la victòria o la derrota es participa en dos nous sortejos, ja sigui per mantenir-se en categoria general (la màxima) o per passar a consolació i repesca. Després de la tercera partida el sistema ja és d’eliminatòria pura fins arribar als guanyadors finals.

L’entitat tenia preparats fins a 4 premis per categories, molt ben rebuts per les dupletes guanyadores.

Ara com ara, l’entitat ja està treballant en el Trofeu principal de la temporada, el II Open de petanca que preparen pel dissabte 3 de juny. Esperen que sigui una festa esportiva amb molta participació i un bon nivell competitiu.