A partir d’aquest dilluns comencen les inscripcions al Casal d’Estiu 2019

03 Jun 2019
Estiu 2019 2 cartell

Aquest dilluns s’han obert les inscripcions al Casal d’Estiu 2019 a través del portal www.vilanovaenlinia.cat. Com cada any, la regidoria de Serveis Personals torna a organitzar aquest programa d’activitats lúdiques adreçat als infants pel mes de juliol


Serveis Personals Ajuntament de Vilanova del Camí

Àrea informativa dedicada


Des de Serveis Personals han preparat una nova edició del Casal d’Estiu, un programa de lleure adreçat a infants de P3 fins a 2n d’ESO que començarà el dia 1 de juliol i que es farà de dilluns a divendres de 9 a 14 h, tot combinant jocs, manualitats, piscina, excursions…

Les famílies poden triar, un cop més, el període que volen per apuntar els fills: des d’una setmana que costa 37,50€, fins al mes complet, que costa 150€. Tot i així, cal consultar els preus, perquè varien depenent del nombre de fills.

Els infants tornaran a estar agrupats per edats i realitzaran l’activitat repartits en les escoles Pompeu Fabra i Joan Maragall, a excepció dels més grans, la Tropa (5è, 6è, 1r i 2n d’ESO) que estaran a Can Muscons.

Les inscripcions al Casal d’Estiu es poden fer a partir d’aquest dilluns, 3 de juny, a la pàgina web www.vilanovaenlinia.cat fins a esgotar places, cosa que acostuma a passar en un parell o tres de dies.

Aquesta és una de les propostes que l’Ajuntament de Vilanova del Camí torna a proposar a l’estiu per tal que les famílies puguin conciliar el temps de vacances escolars amb la feina.

Des d’Esports tornen a organitzar l’Esportiguay que ja va obrir inscripcions la setmana passada, també a través del portal www.vilanovaenlinia.cat.