A punt d’obrir-se les inscripcions a l’Espai de Joc de la ludoteca El Cireret

14 Set 2018

Ludoteca setembre 2018 1-v11


A partir del pròxim 17 de setembre s’obriran les inscripcions a les activitats de l’Espai de Joc de la ludoteca i centre obert El Cireret. El programa d’activitats està adreçat a nens i nenes de 3 a 12 anys. Començarà el dia 1 d’octubre i s’allargarà fins el mes de maig. Les inscripcions es podran fer des del dia 17 i fins al 28 de setembre per Internet al vilanovaenlinia.cat


 

Les activitats s’organitzen en diferents torns setmanals, però en el mateix horari: de cinc a set de la tarda. El primer torn es farà els dilluns i dimecres, i el segon, els dimarts i dijous. El preu és de 70 €.

L’Espai de Joc és un recurs en el que, els infants, a través de l’experimentació i l’observació aprenen per mitjà de les seves pròpies vivències. “A l’interior, amb jocs i joguines distribuïts en racons, els infants poden satisfer totes les necessitats de joc i gaudir-ne profundament”, expliquen des del centre, mentre que “a l’exterior la naturalesa i els seus elements hi són presents enriquint i diversificant les possibilitats de joc”.


info google icons

Per més informació us podeu adreçar a la ludoteca El Cireret, al carrer Alfons XIII s/n de Vilanova del Camí o bé trucar per telèfon al 93 805 44 22 (ext 125/126).


Ludoteca setembre 2018 2-v11