La sortida cultural de l’AAVV Barri Bonavista els portarà a Sant Joan les Fonts

13 Set 2018

Excursió Bonavista Monestir Sant Joan les Fons-v11


Un any més a la tardor, la Junta de l’AAVV Barri Bonavista, amb el suport de Cultura de l’Ajuntament de Vilanova del Camí, ha preparat la tradicional excursió cultural. Serà el diumenge 30 de setembre i aniran a la comarca de la Garrotxa per visitar Sant Joan les Fonts. Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer fins al dilluns 24 de setembre


“El programa previst és sortir del municipi a les vuit del matí, des del carrer Montserrat, en direcció a La Garrotxa i esmorzar en un restaurant d’Olot a base de pa amb tomàquet i embotits, acompanyat de vi, aigua, cafè o tallat”, expliquen des de la Junta de l’associació.

A continuació, faran la visita guiada a Sant Joan les Fonts “que rep el nom per l’abundància de fonts que envoltaven un Monestir benedictí del segle XII, del que solament es conserva l’Església, amb una pila preciosa baptismal tallada”. Acabada la visita tornaran al restaurant per dinar: “amanida catalana, patates d’Olot farcides de carn al forn, vedella de Girona amb salsa de bolets, crema catalana, vi, aigua, cava cafè i gotes; i per acabar, gaudirem d’una estona de música i ball”.

L’import total de l’excursió és de 42 € i les reserves es poden fer als telèfons 618 94 51 94 / 629 56 83 17 fins al dilluns 24 de setembre.

D’altra banda, des de l’associació recorden que ja tenen a la venda el número 62.636 de la loteria de Nadal. El podeu trobar al local social Bar Bonavista o demanar a qualsevol membre de la Junta.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by