ABACUS fa una donació de material per al Centre Obert el Cireret i per al Casal de la Gent Gran

27 Mar 2018
donacio material abacus (1)-V11

Francisco Palacios, Joan Dosrius i Sílvia Cáceres


ABACUS ha fet una donació de material de papereria i joguines a l’Ajuntament de Vilanova del Camí que es destinarà al Centre Obert i Espai de Joc el Cireret i al grup de dinamització del Casal de la Gent Gran. Es tracta de material descatalogat o amb algun desperfecte que no es pot posar a la venda


La regidora de Serveis Personals, Salut i Consum Sílvia Cáceres va fer la petició formal fa uns dies i “la resposta de la cooperativa ha estat molt ràpida”. A mitjan març Joan Dosrius, responsable de logística de distribució d’ABACUS coordinava el lliurament de tres palets de material de papereria i joguines valorats en 2.400 €.

Sílvia Cáceres i el 1r Tinent d’alcalde i regidor de Promoció Econòmica, Francisco Palacios, amb qui treballa de manera transversal i coordinada per tirar endavant projectes de cooperació público-privada, han agraït a la cooperativa la seva col·laboració. Palacios i Cáceres expliquen que “és necessari aquest treball conjunt per cercar sinergies amb entitats i empreses amb la voluntat de fomentar l’ocupació i alhora aportar recursos als col·lectius més vulnerables”.

Ambdós asseguren que “aquesta donació beneficiarà dos col·lectius importants, per una banda els nens i nenes del Centre Obert i per l’altra, prop d’una vintena d’avis i àvies usuàries del Casal de la Gent Gran”. 

Colors, retoladors, temperes, pintures i pinzells, cavallets, cola, adhesius, paper craft o papers de colors són alguns dels materials que es repartiran properament entre el Centre Obert i el Casal perquè aquests dos col·lectius els puguin utilitzar en les seves activitats diàries.


Entre el material donat també hi ha una bona pila de jocs i joguines de les que també en gaudiran els nens i nenes del Centre Obert.


 


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by