‘Adéu Peter Pan’ de la companyia Festuc Teatre obrirà la temporada d’espectacles de Xarxa

24 Oct 2018
gravacio xarxa 2018 (12)-v22

Aquest diumenge 28 d’octubre s’enceta la programació de Xarxa i aquesta passada setmana, nens i nenes de diferents edats, han passat per Ràdio Nova per enregistrar la sinopsi dels espectacles que ens oferirà l’entitat aquesta temporada.

David i Clàudia Serrano Soteras; Víctor i Clara Ontiveros Urbano; Cèlia Riccio Abril; Nayala i Joel Rodríguez i Biel Anguiano Canas han posat veu a les presentacions que els espectadors podran escoltar abans de cada representació. La quitxalla recorda també que cal apagar els mòbils quan s’entra a la sala i desitja al públic que gaudeixi de l’espectacle.

Aquest diumenge, com dèiem, s’enceta la temporada amb “Adéu Peter Pan” de la companyia Festuc Teatre. Es tracta d’un espectacle de titelles que explica la història de la Maria, una nena amb molta imaginació, a qui li encanten els contes, les històries i les aventures que li explica el seu avi, amb el qual passa totes les tardes jugant a ser Peter Pan. En David i la Clàudia Serrano ens explicaven l’argument de l’obra: “Però de sobte, una nit, els nens perduts s’enduran la Maria de la seva habitació cap al País de Mai Més. Aleshores, les aventures les viurà en primera persona. Els pirates, la campaneta, els indis i tot l’imaginari que va escriure en James Matthew Barrie passaran a formar part de la seva realitat”.

En aquest primer espectacle es distribuirà la targeta fidelitat amb la qual es podrà aconseguir una entrada gratuïta per al darrer espectacle!

L’avi Tonet, Llepafils i De què fan olor els pets? Altres propostes per aquesta temporada

“Adéu Peter Pan” serà el primer espectacle de Xarxa aquesta temporada de 2018. La proposta per al mes de novembre, concretament per al dia 25, és “L’avi Tonet” de Jordi del Río i la següent proposta arribarà després de Nadal i Reis, el 24 de febrer amb “Llepafils”, un espectacle de Teatre al detall.

La màgia del Mag Stigman omplirà Can Papasseit el 24 de març i descobrirem De què fan olor els pets? En el darrer espectacle de Xarxa programat per al 28 d’abril.

Com és habitual, l’entrada als espectacles tenen un preu únic, per a infants i adults, de 5 € i al final de cada representació es farà el sorteig de diferents obsequis gentilesa d’Artístic i de Planeta Màgic.

xarxa adeu peter pan oct18