Albert Viscarri, de Mapfre Vilanova: “Tenir una assegurança no vol dir estar ben cobert”

10 Mai 2019

Albert Viscarri és Delegat de Mapfre a Vilanova del Camí des de l’agost de 2018 tot i que abans ja havia estat comercial a la mateixa companyia on fa equip amb dos grans professionals: Rosi Castillo i Àlex Molina.

Sovint, a la vida hi ha moltes coses que no podem controlar: un accident inesperat a la carretera o al pis, una malaltia o la pèrdua inesperada d’un familiar… són coses que ens poden passar a tots i que poden complicar-nos la vida si no estem ben coberts. 

La delegació vilanovina de Mapfre està al carrer Major,93 i és una oficina molt avessada a les famílies. Fan seu el lema de la companyia “Tu fas Mapfre” per anar adaptant-se a les noves necessitats que plantegen els clients. “Protegir les famílies, diu Viscarri, és important pels riscos als quals estan sotmeses. I tenir una assegurança no vol dir necessàriament estar ben cobert”

Aquest jove delegat, pare de tres filles, insisteix en la importància de disposar de bones cobertures per estar protegits davant de qualsevol incidència. Hi ha assegurances de l’automòbil, de la llar, de salut, per a la jubilació, de protecció per a la família, de vida, d’estalvis, d’accidents, de decés, de protecció de dades, de drons… Podríem dir que pràcticament hi ha un producte per a cada vicissitud de la vida i davant de noves necessitats també es van creant assegurances noves.

Per saber quines són les assegurances que més convenen a cada persona, família o empresa, des de Mapfre, proposen fer un estudi personalitzat sobre els riscos als que estem exposats i decidir, en funció dels resultats, quin tipus de cobertures ens calen.

D’aquest gran ventall d’assegurances, Viscarri creu que n’hi ha algunes que són bàsiques. La de l’automòbil, per exemple, és obligada per llei i, al seu parer també ho hauria de ser la de la llar, perquè en cas de patir o causar tant danys materials com personals, ens podria arruïnar la vida.

Per a Viscarri són bàsiques les assegurances de vida, que cobreixen la família en cas de mort o invalidesa; la de medicina privada i també els productes d’estalvi inclosos els plans de pensió. També són importants les de decés, explica el Delegat de Mapfre a Vilanova del Camí, perquè la protecció de la família és un exercici de responsabilitat i alhora de tranquil·litat.

Albert Viscarri, està convençut que actualment està creixent la cultura i la consciència asseguradora

Albert Viscarri, està convençut que actualment està creixent la cultura i la consciència asseguradora perquè la gent vol viure tranquil·la i sentir-se protegida. En aquest sentit destaca el paper del mediador, que actua entre el client i la companyia, per assessorar i explicar abastament els condicionants de les pòlisses. Per això, diu, aquest tipus de productes, no és aconsellable contractar-los per telèfon o per internet.

A banda de la seva experiència en assegurances, Albert Viscarri és assessor financer i expert en productes financers i d’estalvi, com els plans de pensió que també considera molt importants.

Sobre el valor afegit de Mapfre, Viscarri, destaca que la companyia és molt més que una xarxa d’oficines en expansió repartides pel país. “Des de Mapfre busquem la globalitat, la integració de tots els productes i serveis que podem oferir als nostres clients amb l’objectiu de servir-los i protegir-los”.

En aquest sentit han habilitat un espai a l’oficina de Mapfre a Vilanova del Camí per fer-hi un córner digital. Un espai on s’hi ha instal·lat diferents pantalles amb vídeos i una tauleta on els clients poden consultar i veure els seus productes i la seva evolució.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by