Amilly, Calcinaia i Vilanova del Camí celebraran el tradicional Dinar de Germanor dissabte de Festa Major

27 Ago 2019
Dinar de Germanor – Festa Major 2018

L’Associació de Germanor de Vilanova del Camí ha preparat amb dedicació i cura una nova trobada amb els pobles agermanats de Calcinaia i Amilly que aquest cap de setmana compartiran amb els amics de Vilanova del Camí la seva Festa Major

32 persones, 22 de Calcinaia i 10 d’Amilly, arribaran entre divendres i dissabte a Vilanova del Camí per compartir amb el poble agermanat un cap de setmana d’experiències, relacions i festa.

Aquest any, el tradicional Dinar de Germanor es farà dissabte i no diumenge com es va anunciar fa uns dies al programa. Aquest dinar, que comença a les 14:00 h a Can Papasseit, està obert a la participació de tothom però en cas d’estar interessats cal comprar el tiquet abans del dia 29. Podeu contactar directament amb els organitzadors: al 680 204 474 o bé al 654 156 401. El preu del dinar és de 10 €.

Les quatre estacions són les protagonistes d’una nova exposició fotogràfica “Colori d’Europa”

Primavera al Parc Fluvial de Vilanova del Camí

Fa uns anys que els pobles agermanats promouen activitats conjuntes i itinerants com l’exposició fotogràfica Colori d’Europa. Aquest any la temàtica de les imatges són les quatre estacions que, sota aquest suggerent tema, mostrarà fins a 100 imatges de la primavera, l’estiu, la tardor i l’hivern a qualsevol lloc del món.

La mostra, que s’ubicarà a l’interior del Mercat Municipal, es podrà visitar tot el cap de setmana. En aquest recull fotogràfic hi ha participat els pobles agermanats i el municipi francès Noves, germans de Calcinaia i l’alemany Nordwalde, germans d’Amilly.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by