L’Ajuntament licita el servei d’auxiliar de conversa en anglès per a les escoles de primària de Vilanova del Camí

26 Ago 2019
Imatge d’arxiu

L’Ajuntament de Vilanova del Camí ha tret a concurs el servei d’auxiliar de conversa en anglès, un servei que s’ofereix a l’alumnat dels tres centres de primària del municipi, Joan Maragall, Pompeu Fabra i Marta Mata, amb l’objectiu de millorar la competència comunicativa oral en anglès

L’Ajuntament ha decidit continuar oferir aquest servei que permet reforçar i millorar l’expressió oral en anglès de l’alumnat de primària. Aquesta major dedicació horària a la llengua anglesa anirà acompanyada d’una metodologia variada i adequada a cadascuna de les situacions d’aprenentatge i cadascun dels nivells, posant especial èmfasi en la producció oral.

La iniciativa pretén afavorir l’interès i la motivació de l’alumnat fent que es plantegin la llengua anglesa com un instrument per assolir continguts en altres matèries.

El pressupost de la licitació per a prestar el servei d’auxiliar de conversa en anglès és de 28.000 € més l’IVA i la durada del contracte és de dos anys prorrogables a dos més.

Podeu consultar el plec de clàusules administratives i tècniques al Perfil del Contractant del web municipal www.vilanovadelcami.cat

Es poden presentar les propostes fins el proper dimecres 28 d’agost a les 14:00 h.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by