Àmplia oferta d’activitats per celebrar la Castanyada a Vilanova del Camí

25 Oct 2018
Cartell castanyada 2018

El proper 31 d’octubre no hi ha excusa per no celebrar la Castanyada a Vilanova del Camí on entitats i ajuntament ofereixen fins a quatre activitats diferents

Vilanova Comerç i el Mercat de Sant Hilari, amb el suport de Promoció Econòmica i Diputació de Barcelona, s’han donat la mà per organitzar plegats la Castanyada. Un acte tradicional que s’ha programat de cinc a set de la tarda a la plaça del Mercat i que inclou diferents actes adreçats a la quitxalla.

Les activitats començaran amb una gimcana amb la Castanyera i en Marrameu i un concurs de carabasses decorades que es poden portar fetes de casa. L’organització lliurarà un premi per al guanyador que consistirà en un lot de productes del Mercat valorat en 30 €. A més a més, durant tot el dimecres 31 d’octubre, els comerciants del Mercat obsequiaran els nens i nenes que entrin disfressats al mercat.

Des de Vilanova Comerç, aquesta setmana estan repartint butlletes entre la clientela que el proper dimecres podran canviar per una paperina de castanyes calentes, una per client, fins acabar les existències.

Cercavila monstruosa i concurs de disfresses en la primers edició de la Transcastanyada

Transcastanyada 2018

Després de les activitat programades pel Mercat i Vilanova Comerç, agafarà el relleu festiu la regidoria de Cultura amb una nova iniciativa “La Transcastanyada”, amb un concurs de disfresses i cercavila monstruosa. Els actes compten amb el suport i la complicitat de la Casa de Andalucía de l’Anoia i moltaXamba Camp del Rei.

El punt de trobada serà la plaça del Mercat on a partir de les 18:30 h es faran les inscripcions per al concurs de disfresses i la cercavila començarà a les 19 h amb punt i final a Can Papasseit.

A partir de les 19:30 h a Can Papasseit acollirà un espectacle de màgia i tot seguit es farà el lliurament de premis: a la disfressa més monstruosa, a la millor disfressa de grup, a la millor disfressa feta amb materials reciclats i a la millor disfressa tradicional.

A partir de les 22:00 h, la Transcastanyada continuarà amb un concurs de karaoke que premiarà la millor actuació de la nit.

La Unión Cultural Extremeña Anoia i l’Associació de Pensionistes i Jubilats també s’apunten a la celebració de la Castanyada

La Unión Cultural Extremeña Anoia obrirà les portes de la seu social per celebrar amb socis i simpatitzants aquesta tradicional festa de tardor. Serà a partir de les set de la tarda (19:00 h).

L’Associació de Pensionistes i Jubilats també celebrarà la Castanyada però ho farà duramt el ball de dissabte a Can Papasseit amb la música del “Duet Pentagrama”. El ball començarà a les sis de la tarda. A l’entrada es donarà una bossa de panellets per a cada un dels assistents.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by