Una atapeïda agenda de tardor a l’Associació de Pensionistes i Jubilats de Vilanova del Camí

25 Oct 2018
Ball gent gran fi d'any 2017
Imatge d’arxiu

L’Associació de Pensionistes i Jubilats de Vilanova del Camí va sumar-se a les col•laboracions solidàries amb l’AFANOC i La Casa dels Xuklis amb el ball del passat dissabte, 20 d’octubre, a Can Papasseit. L’entrada al ball que va estar amenitzat per Josep Sáez, va aconseguir recaptar 700 € per mitjà de les entrades que van ser a canvi de la compra de productes de marxandatge

L’activitat de l’associació continua aquesta tardor amb la celebració del ball de la castanyada. Es farà el dissabte 3 de novembre, a Can Papasseit. El ball començarà a les 6 de la tarda amb el “Duet Pentagrama”. A l’entrada del ball es donarà una bossa de panellets per a cada un dels assistents.

I també cal dir que aquest mes d’octubre, han començat els assajos dels grups de l’Associació: Grup Sevillanes i la coral Els Girasols. Si algú està interessat en participar, pot passar pel Casal dels Jubilats de Vilanova del Camí, per informarse sobre els assajos.

El desembre serà el torn d’un nou viatge prenadal

D’altra banda, ja estan obertes les inscripcions pel viatge de Prenadal que es celebrarà el dia 9 de desembre, a la fira de l’Avet d’Espinelves. El preu del viatge és de 36 € pels socis i de 38 € pels no socis. Les inscripcions es fan al casal dels Jubilats de Vilanova del Camí, de dilluns a divendres, en horari de tarda (de 16 h a 19 h). Per més informació podeu trucar al telèfon 93 804 40 54.

També està a la venda ja la loteria de Nadal de l’Associació de pensionistes i Jubilats de Vilanova. Cada papereta val 3 € i es juga 2.70 € net per papereta.

Mantenen el Bingo els divendres i el ball dels dissabtes que es traslladarà al Centre d’Innovació quan sigui necessari

Cada divendres al Casal es celebra una sessió de bingo. Cada cartró val 0,50 € i espot jugar tota la tarda. A més es pot intercanviar els cartrons. És condició que tota persona que jugui sigui sòcia de l’Associació de Pensionistes i Jubilats de Vilanova del Camí.

D’altra banda, la Junta del Casal i l’Ajuntament de Vilanova del Camí han acordat, que els dissabtes que no es disposi de Can Papasseit per fer el ball setmanal, perquè el necessiti ocupar alguna altra entitat, es farà al Centre d’Innovació Anoia. El primer ball serà el pròxim dissabte dia 10 de novembre, amb l’actuació d’Andreus Duet.