Aquest dijous arrenca la Festa Major amb un concurs de pintura ràpida per a petits i grans

28 Ago 2019

Aquest dijous s’estrena la Festa Major vilanovina amb una acció creativa, el primer Concurs de Pintura Ràpida de Vilanova del Camí organitzat per la regidoria de Cultura. Una iniciativa que convida petits i grans a sortir a la plaça del Mercat i plasmar en un llenç la seva visió particular de Vilanova


Cultura Ajuntament de Vilanova del Camí

Àrea informativa dedicada


Les persones que hi vulguin participar hauran d’inscriure’s dijous mateix, de 9:00 a 10:00 a la plaça del Mercat. Els menors de 16 anys, hauran d’anar acompanyats d’un adult per formalitzar la inscripció.

L’organització facilitarà el material als participants de la categoria infantil mentre que els adults hauran d’ emportar-se’l de casa.

El tema del concurs és Vilanova del Camí i del seu entorn, mentre que la mida i la tècnica seran lliures. Les pintures s’hauran de lliurar a les persones responsables de l’organització com a molt tard a les 13:00 h. Posteriorment el Jurat es reunirà per triar els guanyadors i a les 13:45 h es lliuraran els premis.

El Jurat, format per la professora del curs de dibuix i pintura i dos alumnes del mateix curs, triaran els dos millors treballs de categoria infantil i adulta. Els premis per a la quitxalla són en forma de vals de compra a la llibreria +KLlibres, el primer de 30 € i el segon de 15 €. Els premis per als adults seran vals de compra d’Abacus, el primer de 100 € i el segon de 75 €.

Les obres que no resultin guanyadores es podran retirar en aquell mateix moment perquè l’organització no se’n farà responsable de les que no siguin recollides.


Podeu consultar les bases completes en el document adjunt1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by