Aquest dissabte es farà una batuda del senglar per al seu control biològic a Vilanova del Camí

29 Mar 2019
SENYALITZACIÓ BATUDA mar19
Plànol zona afectada per la batuda

Aquest dissabte 30 de març està prevista una batuda del porc senglar a la zona forestal de Vilanova del Camí, una acció autoritzada pel DARP per al control biològic d’aquests animals que produeixen danys considerables en horts i conreus

La batuda es farà de 9:00 a 15:00

El DARP ha autoritzat personalment i exclusivament un grup de caçadors per portar a terme aquesta actuació al terme, inclosa la zona declarada de seguretat, per la qual cosa es senyalitzarà la muntanya per alertar els caminants. Així mateix la Policia Local farà reforç de control i avís dels usuaris dels camins forestals.

Aquests dies els caçadors han senyalitzat la zona on es procedirà a fer la batuda, per tal d’alertar als excursionistes i passejants de l’àrea delimitada per a l’operació. Dissabte, amb l’ajuda dels gossos, els caçadors rastrejaran la muntanya i conduiran els porcs cap a aquesta localització, on els caçadors els podran disparar.

Els senglars s’acosten als nuclis de població, perquè hi troben menjar, especialment les escombraries. Aquest fet ha provocat que els animals hagin perdut la por als humans i s’acostin cada vegada més a nuclis habitats.

 


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by