Aquest diumenge s’estrena la cartellera de Vilacine amb la doble projecció de ‘Canta’ i ‘Un monstruo viene a verme’

16 Mar 2018

Vilacine Canta i un monstruo viene mar18-v222


Aquesta setmana s’ha fet pública la cartellera de les sessions de cinema que s’enceten aquest diumenge, dins el projecte “Vilacine”. La primera es farà a les 12 h amb la projecció del musical infantil “Canta”. A la tarda, a les 19 h, tindrà lloc la segona, adreçada a tots els públics que portarà a Can Papasseit “Un monstruo viene a verme” de Juan Antonio Bayona. Un film excel·lent que ha recollit molt bones crítiques


El preu de les entrades serà de 3 € per a les pel·lícules adreçades al públic general i de 2 € per a les sessions matinals de cinema infantil i familiar.

La regidoria de Cultura ha avançat aquesta setmana a Ràdio Nova que tenen previst repartir invitacions a les escoles per promocionar i incentivar el cinema familiar i també que cerquen algun altre sistema per convidar la ciutadania a gaudir-ne.

Totes les projeccions s’han programat en diumenge, per sumar una oferta cultural en un dia que habitualment és més fluix. S’ha fet, segons diu la regidora de Cultura, Imma González, pensant en un públic jove, adolescents que no tenen altres ofertes culturals i recreatives al municipi.