Aquest divendres entra en servei la zona lúdica i de barbacoes del Parc Fluvial

10 Ago 2018

Barbacoes 9 agost 2018


A partir d’aquest divendres, tal i com estava previst, s’inicia el servei de la zona de barbacoes del Parc Fluvial. Malgrat que la tempesta d’ahir no va permetre fer l’acte d’inauguració anunciat, tant l’Ajuntament com els adjudicataris del quiosc des d’on es gestionarà aquest servei estan preparant altres actes de promoció per donar-lo a conèixer. Demà dissabte 11 d’agost, es fa una exhibició de tala de troncs, a la zona de pícnic, a partir de les 5 de la tarda


A l’espai s’ha construït una dotzena de barbacoes i s’han ampliat les taules de pícnic. A més, s’hi ha instal·lat un petit quiosc de fusta des d’on es gestionarà la venda de la fusta i la reserva per a l’ús de les instal·lacions a tothom. També hi ha un telèfon de contacte: 642 66 00 83.

Després d’haver de suspendre l’acte anunciat per aquest dijous, a causa de la pluja, des de l’Ajuntament vilanoví ja valoren una nova data, possiblement de cara al setembre i en el marc de la Festa Major.

Aquest dissabte, l’exhibició de tala de troncs, vol servir per atreure la ciutadania perquè coneguin les prestacions de l’espai.

Normativa que detalla com fer les reserves i utilitzar les barbacoes

L’Ajuntament ha redactat unes senzilles normes d’ús que descriuen la zona, el material que hi ha i les capacitats. També detalla com s’ha de fer la reserva i les seves condicions.

A l’hora de fer una reserva, per exemple, s’haurà d’especificar el nombre de persones que en faran ús de l’espai i s’haurà de nomenar un responsable, major d’edat a qui se li assignarà una barbacoa i les corresponents taules i se li especificarà l’horari d’ús. Així mateix la normativa obliga a comprar la llenya de la barbacoa a la caseta.

També es contempla a la normativa, la inscripció al llibre de registre que trobarà a la caseta de fusta i s’especifica l’obligació de retirar les deixalles i deixar net el recinte, mantenint en tot moment l’ordre públic.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by