Aquesta setmana es distribueix per les llars vilanovines una nova edició del butlletí i la Guia d’activitats

23 Jul 2018

Butlleti-n279-portada-v11


Aquest dilluns s’ha començat a distribuir per les llars vilanovines una nova edició del Butlletí i la Guia d’Activitats municipal. Aquest número destaca en portada la propera inauguració de l’espai de lleure i barbacoes del parc Fluvial prevista per al 9 d’agost


També destaca en portada un tema d’Educació, la concessió de les ajudes als centres del municipi valorada en 20.000 € que es distribuirà de manera equitativa entre l’alumnat de primària i secundària. És la tercera edició d’aquestes ajudes que es gestionen des de la regidoria d’Educació i que tenen caràcter universal. Cada alumne rebrà aproximadament 12 €.


evento Google Icons

Accediu a les publicacions digitals al vilanovainformacio.cat


Pel que fa a Seguretat Ciutadana, es destaca en portada el darrer taller de defensa personal femenina organitzat per  la regidoria de Seguretat Ciutadana i impartit pels agents de la Policia Local, Luís Alejandro i Carlos Cortijo.

La Guia d’Activitats recull un resum de les activitats que es portaran a terme durant el mes d’agost i setembre. Destaquen les propostes esportives per a quitxalla i gent adulta així com el programa esportiu a les escoles o les escoles esportives dels clubs. També l’oferta lúdica del Centre Obert i Espai de Joc El Cireret i s’avancen també alguns dels actes de Festa Major que enguany es celebrarà del 30 d’agost al 3 de setembre.

Guia-060-portada-v11


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by