La zona lúdica i de barbacoes del Parc Fluvial s’inaugurarà el proper 9 d’agost

23 Jul 2018

picnic parc fluvial juliol18 (14)-1200


L’espai de lleure i barbacoes del Parc Fluvial s’inaugurarà el proper 9 d’agost a les 20 h. Aquest espai comptarà amb 12 barbacoes i fins a una vintena de taules de pícnic que està previst col·locar properament


Les obres comprenen l’arranjament del terreny on també s’hi han plantat diferents arbres i s’hi ha instal·lat un petit quiosc des d’on es gestionarà el servei. Per fer les reserves de les barbacoes es pot trucar al 642 66 00 83.

L’Ajuntament també ha redactat unes senzilles normes d’ús que descriuen la zona, el material que hi ha i les capacitats però també com detalla com s’ha de fer la reserva i les seves condicions. Quan es faci una reserva, per exemple, s’haurà d’especificar el nombre de persones que hi participen i s’haurà de nomenar un responsable, major d’edat a qui se li assignarà una barbacoa i les corresponents taules i se li especificarà l’horari d’ús.

El mateix dia de la utilització del servei, la persona que ha fet la reserva s’haurà d’inscriure al llibre de registre que trobarà a la caseta de fusta.

Com a normes d’ús, també s’especifica que, al finalitzar el torn s’han de retirar les deixalles i deixar net el recinte, mantenint en tot moment l’ordre públic. Així mateix la normativa obliga a comprar la llenya de la barbacoa a la caseta.

picnic parc fluvial juliol18 (10)-1200


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by