Arrenca a Vilanova un projecte formatiu de suport a la gestió d’entitats esportives

18 Des 2018
formacio entitats esportives-des18

El passat dimecres, un total de 7 entitats esportives de Vilanova del Camí van començar el primer taller de l’anomenat “Projecte de suport municipal a la gestió de les entitats Esportives”. És una interessant iniciativa i pionera, segons remarquen des de la regidoria d’Esports vilanovina, que impulsa la Diputació de Barcelona

L’ha encetat en una dotzena de municipis d’arreu de la província amb l’objectiu d’acompanyar les entitats cap a l’aproximació a una millor gestió de cara al compliment de l’actual marc normatiu. Vilanova del Camí n’és un d’ells, i set entitats esportives han fet el pas per poder-se’n beneficiar.

La jornada va començar cap a les 19 hores, amb la salutació i l’agraïment del regidor d’Esports, Camilo Grados. Seguidament La sessió fou presentada per Noemí Carreras, d’Esports Diputació i conduïda pel tècnic especialista Víctor Garcia, de Fundesplai, durant aproximadament 3 hores.

Aquesta primer taller fou bàsicament de caire diagnòstic i anirà seguit de 3 tallers formatius més específics que es programaran per a finals de gener.

La formació va ser rebuda amb força interès per part dels assistents, i amb satisfacció per part dels docents “que van denotar, predisposició, curiositat i ganes de treballar, en el grup vilanoví”, com assenyalen des d’Esports Vilanova.