El gimnàs de l’Escola Joan Maragall acull una entretinguda tarda de bingo amb una bona participació familiar | FOTOS

18 Des 2018
Bingo AMPA joan maragall des 2018 (1)
album-fotografic-faldo-borde

L’AMPA Joan Maragall va tenir una moguda tarda el dissabte, jugant al Bingo al gimnàs de l’escola. Entre les 6 i les 9 de la nit es van repartir moltes línies i bingos en forma de lots nadalencs, enmig d’un ambient festiu. A destacar dos bingos especials que van aixecar força expectació: un amb un pernil i l’altre, amb una tablet

Unes 120 persones van passar al llarg de la tarda pel gimnàs per participar de l’activitat que ha estat valorada amb satisfacció des de l’AMPA, tot agraint la col·laboració i acompanyament de les famílies i la representació de l’Ajuntament. Els beneficis de la venda de cartrons del bingo i del bar, igual que amb altres activitats, es destinaran a projectes de l’escola, per a tot l’alumnat. 

Les autoritats municipals van acompanyar les famílies en aquesta tarda lúdica i de col·laboració amb el centre. Hi va assistir l’alcaldessa, Noemí Trucharte, la regidora d’Educació, Eva Vadillo, el primer tinent d’alcalde, Francisco Palacios i la regidora de Serveis Personals Sílvia Cáceres. 


Nadal a Vilanova del Camí


bingo joan maragall (2)