Les entitats tanquen l’any amb un seguit de missatges positius i bons propòsits per al 2019 | FOTOS

18 Des 2018

recepcio entitats 2018 (55)
album-fotografic-faldo-borde

Representants d’una quarantena d’entitats vilanovines van participar aquest divendres a la tradicional Recepció Nadalenca de l’Ajuntament de Vilanova del Camí. Can Papasseit va acollir aquest acte que es va encetar amb la projecció d’un reportatge amb les felicitacions d’una vintena llarga d’entitats amb missatges positius i nous propòsits per compartir durant el 2019

La primera intervenció de la nit va ser la del 1r tinent d’alcalde Francisco Palacios, que va parlar en nom i representació del regidor Camilo Grados que va excusar la seva assistència per motius laborals. Palacios va agrair a les entitats esportives, de serveis personals i de promoció econòmica la feina que fan i que omplen de contingut la vida social, comercial i esportiva i lúdica de Vilanova del Camí.


Nadal a Vilanova del Camí


La regidora de Cultura Imma González va posar l’accent en la riquesa del teixit associatiu del municipi, “és el nostre patrimoni”, va assegurar amb contundència la regidora qui va aprofitar per explicar que s’ha posat en contacte amb Jesús Calleja del programa Volando Voy, de Cuatro. Es tracta d’un programa d’aventures de Calleja que recorre la geografia espanyola i que comparteix amb la ciutadania que acaben esdevenint els protagonistes amb els que graba un documental. Al final de cada programa, l’equip de Calleja i tots els veïns del municipi amfitrió organitzen una festa entorn a la projecció del documental compartint emocions i anècdotes.

L’alcaldessa Noemí Trucharte va cloure la roda d’intervencions amb un missatge d’agraïment i orgull. Les dues paraules al voltant de les quals va articular el seu missatge nadalenc. “Gratitud inmensa, va dir Trucharte,  pel que sou i pel que feu, per la vostra feina, per la vostra dedicació, per l’empenta i l’energia que poseu en cada un dels projectes que porteu a terme, per l’esforç constant i l’entusiasme encomadís”.

L’alcaldessa va parlar també “d’orgull de poble que reforça aquest sentiment de pertinença, de saber-te i sentir-te part d’un projecte col·lectiu d’alt nivell”. L’acte va acabar amb la tradicional felicitació del Nadal i un refrigeri durant el qual es van poder intercanviar impressions.