Artístic celebra el dia de la Dansa i l’onzè aniversari de l’escola amb una Festa de danses urbanes

28 Abr 2017

espectacle danses urbanes abril 2017 V02


Artístic celebrarà aquest dissabte el seu onzè aniversari amb una activitat molt especial: una Festa de danses urbanes


Ja es van estrenar l’any passat amb una festa similar, però aquesta vegada han apostat per programar-la “com una activitat independent, amb la complicitat dels alumnes” i a la qual esperen poder “donar continuïtat i fer créixer, en properes edicions”, segons ha explicat a Ràdio Nova, José Mari Escalante des de l’Escola Artístic.

La festa coincideix amb el Dia de la Dansa que es celebra aquest dissabte, 29 d’abril. Començarà a les 6 de la tarda, a Can Papasseit, i comptarà amb la participació dels alumnes que practiquen danses urbanes a l’escola. El format no serà el d’un espectacle o una exhibició, sinó que els organitzadors l’han concebut com una gran festa participativa. És per això que no s’ha pensat en col·locar les grades, sinó que hi hagi espai per a ballar i per moure’s. Comptarà amb la presència del dj Walid Benazaiz, entre altres persones del món de les danses urbanes. L’acte estarà presentat per Cristian Borrallo.

Un dels plats forts el serviran les professores de l’escola Sheila Grados, Gloria Carmona i Laia Esquinas que com diu Escalante s’atreviran a deixar els seus registres habituals per cantar hip hop.

També seran protagonistes de la festa els alumnes d’Anaïs Cañadas, Ermy Gónzalez i Markos Elvira. L’entrada costarà 2 euros i hi haurà servei de bar a càrrec de la Xispa. La il·lusió de la família d’Artístic és potenciar aquest acte de cara a properes edicions i fer una gran festa. Créixer encara més.

Recordem que la festa començarà a les 6 de la tarda. Hip Hop, break dance, exhibicions i actuacions especials ompliran la sala polivalent de música i ritme.

cartell danses urbanes Artistic 2017