Artístic celebra els festivals de fi de curs aquest cap de setmana

05 Jul 2017

Festivals Artistic juliol 2017


Després de molts dies d’assajos i preparatius, aquest pròxim cap de setmana, l’alumnat de l’Espai de Dansa, Música i Teatre Artístic de Vilanova del Camí acomiadarà el curs amb diferents festivals que serviran per mostrar a les famílies el fruit de les classes i sobretot, la motivació que posen en els aprenentatges de les diferents especialitats artístiques que fan a l’escola. Un total de quatre festivals, repartits entre dissabte i diumenge, ompliran Can Papasseit


La primera cita és dissabte, a dos quarts de sis de la tarda amb l’onzena edició del Festival Infantil, el més veterà dels que es fan al centre. Uns 90 nens d’uns 8 a 12 anys, oferiran diferents actuacions en diverses disciplines: hip hop, guitarra, dansa moderna, dansa clàssica, música i cant, flamenc… Tot plegat al llarg d’una hora i quart de festival.

La segona cita és a dos quarts de nou del vespre, amb el IV Festival Juvenil on els alumnes mostraran també una mica de tot el que han aprés, en un festival que serà una mica més llarg.

L’endemà diumenge a les dotze del migdia, arribarà el II Festival Babys que l’any passat es va estrenar per donar protagonisme també als més petits, els infants de 3 a 8 anys. “Tots dansaran a l’escenari i comptaran amb el suport i l’acompanyament d’alguns grans” explica Jose Mari Escalante, des d’Artístic.

Diumenge a la tarda, a partir de les set, serà el torn dels alumnes de teatre musical que interpretaran “El mago de Oz”, concretament la versió de l’obra que ha fet la professora Maria Berenguer. L’elenc està format per una dotzena d’alumnes, als quals acompanyaran també una desena més del grup de teatre infantil que seran responsables d’una escena, i la col·laboració dels grups de dansa infantil de jazz i hip hop.

Els tres primers festivals estan oberts a les famílies i per tant no hi ha entrades disponibles per al públic, però en el teatre musical “El mago de Oz” l’accés és obert i des de l’escola tenen a la venda les últimes entrades. Es poden adquirir aquests darrers dies, en horari de tarda, o bé el mateix diumenge, abans de l’espectacle, a Can Papasseit, a un preu de 2 €.

Festivals Artistic juliol 2017 Foto Artistic