Artístic presenta ‘La Carta als Reis’, el nou espectacle musical d’aquest Nadal | ÀUDIO

28 Nov 2018

El 2015, la família d’Artístic, ens van convidar a sopar amb l’Olaf, el 2016 van teixir un pla perfecte amb tres personatges malèfics però de bon cor, i aquest any ens proposen fer “La carta als Reis”. Aquesta és la proposta musical per al 15 i 16 de desembre, una aventura que viurem de la mà dels personatges de Toy Story

la carta als reis nov18 (5)

José Maria Escalante, Ermy González i Rosalba Sánchez

Grans professionals del món de la cançó, el teatre i la dansa de l’escola vilanovina com Sheila Grados, Maria Berenguer i Ermynia González s’han tornat a aliar per presentar-nos aquest Nadal una nova aventura musical: “La carta als Reis”. Grados s’ha ocupat dels arranjaments musicals, Berenguer del guió i González s’ha encarregat de les coreografies. Una fusió especial, explica Rosalba Sánchez, que ha fet vibrar de nou la tribu d’Artístic.

La carta als Reis, diu Maria Berenguer, és una excusa per parlar a través dels personatges de Toy Story: Woody, Jessy, la Sra.Potato, Buzz Ligthyear, Barbie o Rex, de les pors i les angoixes que tots, petits i grans, sentim en algun moment.

A La carta als Reis, expliquen Maria Berenguer i Sheila Grados, no només mostra les pors que podem patir tots plegats en algun moment de la vida sinó que intenta oferir eines i recursos per gestionar les emocions.

La decisió de fer un espectacle basat en Toy Story, explica Quique Santano, un dels actors de l’obra, és important perquè és una història compartida per moltes generacions i els temes que s’hi tracten són compartits per persones de totes les edats.

Un dels aspectes destacats de l’espectacle és la incorporació del cos de ball. Un espectacle com aquest, diu José Maria Escalante ofereix especialment als alumnes més joves l’oportunitat de sumar una experiència molt diferent a la dels festivals de final de curs.

A banda dels números musicals del cos de ball, Ermy González ha preparat diferents coreografies amb un grup de 17 adolescents, alumnes de l’escola, que l’està sorprenent molt gratament per la seva predisposició. Els joves, que s’han pres molt seriosament els assajos, explica González, no dubten en aportar idees per enriquir l’espectacle.

La carta als Reis convidarà a pujar a l’escenari més de 30 persones entre ballarins i actors. Formen part de l’elenc d’aquest nou musical Laia Esquinas, Yannick Ramis, Quique Santano, Cristóbal Simón i Clara Ontiveros. I a la part de ball: Thais Castro, Jana Molins, Clàudia Costa, Andrea Alcaraz, Bianca Lorente i la col·laboració especial del grup d’Exhibició “Fresh Gang”.

Artístic oferirà quatre funcions de l’espectacle: Dissabte 15 de desembre a les cinc i a les vuit de la tarda i diumenge 16, a les dotze i a les cinc de la tarda. Les entrades ja es poden comprar a Artístic al preu de 8 €, i si en queden disponibles, també es podran adquirir abans de cada funció a taquilla al preu de 10 €.

El 5 % de l’import de les entrades es destinarà a la Marató de TV3 que enguany està dedicada al càncer.

CARTELL CARTA ALS REIS 2018 Artistic

1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by