Bona acceptació dels cursos i tallers de tardor

28 Set 2010

Les propostes d’activitats de cultura, educació i esports en general estan obtenint molt bona inscripció, alguns grups ja han quedat tancats i en d’altres queden places.

Els cursos inclosos en el programa “il·lustra’t” de l’Àrea d’Educació han fet ple en el d’alfabetització de castellà amb 10 inscrits tot i que s’admeten inscripcions a la llista d’espera per si es produeix alguna baixa. Pel que fa als cursos de català, fins ara hi ha 30 inscrits al nivell elemental, 9 a l’intermedi i 7 a català C, el nivell mitjà d’adquisició del llenguatge escrit.

Hi ha 26 persones inscrites als cursos d’anglès per adults entre els nivells 1 i 2; 9 persones més s’han apuntat als cursos de formació per les proves d’accés a cursos de formació professional de grau mitjà.

Als cursos de formació musical s’han inscrit 7 alumnes per a guitarra clàssica inicial; 3 al curs de avançat i pel que fa a guitarra elèctrica, 3 inscrits al curs inicial i 8 a l’avançat.

Per falta d’interès s’ha hagut de desprogramar el taller de disfresses mentre que el curs de ioga està ple.

En l’apartat de propostes esportives hi ha hagut molt bona inscripció, segons informen des de l’Àrea d’Esports, però encara hi ha places disponibles. Hi ha hagut molt bona resposta sobretot per les activitats de l’escola Joan Maragall i durant aquesta setmana continua oberta la inscripció per aquelles propostes poliesportives on resten places disponibles que és el cas dels centres Pompeu Fabra i Marta Mata. Les persones interessades a qualsevol de les activitats poden consultar perquè resten places segons els horaris. Les diferents propostes es posen en marxa dilluns 4 d’octubre.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.