Endinsa’t celebra el seu cinquè aniversari i presenta un nou projecte educatiu i de lleure

28 Set 2010

L’associació de lleure infantil i juvenil Endinsa’t va celebrar el passat 12 de setembre el cinquè aniversari de la creació de l’entitat. Durant el matí es van fer una dotzena de tallers, els més representatius d’aquests cinc anys, pels que van passar una cinquantena de nens i nenes. També es va oferir als participants una xocolatada, gentilesa de pastisseria Cal Rubio, i la matinal es va acabar amb una actuació del grup de percussió moltaXamba Camp del Rei.

Raúl Rubio i Sara Luengo, responsables de l’entitat han fet un balanç molt positiu d’aquests cinc anys d’Endinsa’t, una aventura, diuen, que va començar organitzant activitats puntuals en col·laboració amb l’Ajuntament i que ha anat creixent, sobretot, en els darrers dos anys. En aquest temps han signat un conveni amb quatre regidories municipals que els ha permès mantenir activitats durant tot l’any i els ha proporcionat recursos i espais adequats per prestar els serveis. A l’hora de passar balanç d’aquests cinc anys s’adonen que van començar tímidament amb només algunes poques activitats però que el pas del temps i la resposta que han obtingut els ha anat donant confiança. Ara, el proper repte és un projecte a realitzar al barri de La Pau.

Segons Rubio, ha estat precisament el suport que reben de l’administració, el que els ha motivat a emprendre projectes cada vegada més ambiciosos. Aquest darrer any, per exemple, van guanyar el concurs per a la contractació del personal que ha portat a terme el Casal d’Estiu. Les seves expectatives, però, passen per donar un pas més, ja que segons explica Sara Luengo els agradaria ocupar-se també de l’organització de les activitats.

El projecte previst per ara a l’octubre a La Pau, consisteix en un esplai que funcionarà dos dies a la setmana al centre cívic del barri. Aquest espai, que ofereix 10 places per a nens i nenes de 1r, 2n i 3r i 10 més per als de 4t, 5è i 6è, es planteja com una combinació de reforç escolar i activitats lúdiques. Les classes es faran dilluns i dimecres de dos quarts de 6 a dos quarts de 7 de la tarda.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.