Can Papasseit s’omplirà de ritmes de bollywood amb el festival solidari de fi de curs de Sweet India | ÀUDIO

05 Jul 2019

La tarda de diumenge Can Papasseit s’omplirà de ritmes amb un nou festival de Sweet India. Ritmes d’orient, però també flamencs i altres expressions artístiques que es practiquen al llarg del curs. Novament serà un festival benèfic per recollir aportacions pel Banc de la Teca de Vilanova del Camí

Silvia bautista Sweet India 1 V02

Amb el nom de “World dance” l’escola ha preparat diferents actuacions que començaran puntuals, a les 17:30h. La responsable de Sweet India Silvia Bautista ens avançava que el festival es planteja com un viatge, amb diferents grups convidats: Essències d’Orient, Las Lavanyavatis the Chani, Emi & Namaste, Anwar Oriental i Dilse, però que sobretot ens oferiran l’especialitat de l’escola, bollywood. 

Però sobretot Bautista posava de relleu que és la festa de fi de curs de les artistes de l’escola, l’alumnat, que també mostraran sobre l’escenari un tast del que han après aquest curs a les classes de bollywood i bollyfitness, flamenc, burlesque o fins i tot ioga.

Cada any, com a mínim un parell de vegades, Sweet India organitza algun festival benèfic per tal de contribuir amb la recollida d’aliments pel Banc de la Teca. A l’hivern ho fan amb el Divali solidari i a l’estiu, com és aquest cas, amb el festival de fi de curs de l’escola. L’entrada, doncs, és gratuïta, però es demana fer alguna aportació a base d’aliments, si és possible, demana Bautista, productes de llarga durada i infantils.

Recordem que el festival començarà a les 17:30 però les portes estaran obertes abans i des de Sweet India preguen que el públic vagi amb temps perquè volen començar amb puntualitat. La durada de l’espectacle serà d’unes 2 hores.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by