L’APAN busca famílies d’acollida per alleugerir la calor als animals del refugi

05 Jul 2019
apan 1 V02

L’Associació Protectora d’Animals ha fet una crida a la col·laboració ciutadana per tal d’acollir a l’estiu diferents animals del refugi. Busquen cases d’acollida, ni que sigui de manera temporal, perquè els animals passen molta calor a les instal·lacions, malgrat que les voluntàries intentin alleugerir-la

Des de l’APAN afirmen que malauradament sempre tenen necessitat de cases d’acollida, però a l’estiu és encara més urgent amb la calor, perquè tenen molts animals que ho estan passant força malament a la protectora.

Malgrat que els van ruixant amb aigua, n’hi ha que són grans d’edat, d’altres que estan malalts (encara que res que es pugui encomanar a les persones) i n’hi ha que simplement degut al maltractament que han rebut en el passat, com explica la vicepresidenta de l’APAN Núria Ferrer “estan molt deprimits i no aconseguim aixecar-los la moral”.

Per a tots aquests animals busquen una casa d’acollida. “Evidentment la protectora proveirà els medicaments per aquells que ho necessitin i les visites veterinàries que siguin estrictament necessàries”, afirmen. A més, si la persona que se’n cuida ha de marxar de vacances o té qualsevol urgència, es faran càrrec de l’animal mentre sigui fora.

És molt important, però, reflexionar bé la decisió i estar molt segur abans de decidir-se a fer de casa d’acollida. Com assenyala Ferrer “els animals no poden entrar i sortir del refugi a caprici del consumidor, perquè llavors aconseguim tot el contrari, els capgirem la vida i no els fem cap favor”.

També recomana tenir paciència, sobretot els primers dies o setmanes i tranquil·litza aquelles persones que estiguin disposades a fer l’acollida, perquè els faran acompanyament.

apan 2 V02

Des de l’APAN ja tenen feta la llista de les necessitats i de les persones que truquin buscaran la més adient per algun dels gossos i gats.

Si teniu interès i heu rumiat la decisió, podeu trucar a la protectora i com diu la Núria Ferrer us ho explicaran tot detalladament. El telèfon de contacte és el  699 41 00 47 Podeu preguntar per Dolors. Això sí, només les persones que hi estiguin realment interessades. “No passa res si us feu enrere. Millor abans que després. Esperem que algunes persones s’animin a fer aquesta passa” expressa Ferrer “i qui més ho espera és la Lola, la Verti, la Yes, el Sitges, el Geralt, l’Aritz…”


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by