L’alumnat d’Artístic viu un intens comiat de curs i festivals que culmina aquest cap de setmana

05 Jul 2019
entrades Artistic festivals 2019V02

Aquesta és la setmana de festivals de fi de curs de l’escola Artístic. Dimecres ja es va fer l’audició a càrrec dels alumnes de guitarra i piano, però el més fort arriba aquest cap de setmana. A més des de l’escola anuncien uns festivals plens de sorpreses

L’alumnat fa setmanes que assaja per oferir a les famílies i al públic en general un gran espectacle que serveixi per mostrar-los la seva passió per la dansa i una mica del que han après aquest curs.

Avui les actuacions a Can Papasseit s’obriran amb el Festival Juvenil a partir de les 20h del vespre. Demà serà el torn del festival dels més petits, anomenat Festival Baby, a les 17h i després d’una breu pausa, arribaran les actuacions del Festival Infantil, a les 19:30h.

Concurs fotogràfic per guanyar una dessuadora

A més, l’escola ha convocat també un concurs de fotografia. Del 5 al 7 de juliol es pot participar a les xarxes socials. Cal seguir a @artisticvilanova i pujar una foto amb el hastag #FESTIVALSARTISTIC2019 

Les 3 millors fotografies s’anunciaran dilluns dia 8 amb els noms dels guanyadors. El premi és una dessuadora d’Artístic.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by