El Ple de Vilanova aprova el cartipàs i estableix l’estructura de l’organització municipal | CRÒNICA DEL PLE

04 Jul 2019

VÍDEO 📹 Ple Extraordinari 2 de juliol de 2019

Durant el Ple d’aquest dimarts, la secretària de la Corporació va donar compte dels diferents decrets aprovats referents a l’estructura de l’organització municipal; la composició i atribucions de la Junta de Govern Local i el nomenament dels tinents d’alcalde, la delegació de funcions als regidors així com la delegació de la presidència del Consell Municipal de Joventut

PLE 2 JULIOL 2019 (4)

Plens de l’Ajuntament de Vilanova del Camí

Àrea informativa dedicada


L’organització municipal es continuarà estructurant en quatre grans àrees de treball que coincideixen amb les àrees de les Comissions Informatives: La d’Economia, Hisenda, Règim Interior, Promoció Econòmica, Innovació i Noves Tecnologies, que actuarà com a Comissió Especial de Comptes. La segona correspon a l’Àrea d’Obres, Urbanisme, Medi Ambient i Serveis Municipals; la tercera a l’Àrea de Joventut, Cultura,  Educació, Participació Ciutadana, Festes, Agermanament i Solidaritat. I la quarta a l’Àrea d’Esports, Serveis Socials, Igualtat, Salut, Sanitat i Consum.

Així mateix es va donar compte de l’establiment dels tinents d’alcalde que durant aquest mandat seran dos: Eva Vadillo, primera Tinent i F. José Saucedo, segon Tinent.

Durant el Ple també es va donar compte de la composició i atribucions de la Junta de Govern Local que estarà integrada per l’alcaldessa Noemí Trucharte i els regidors Eva Vadillo, F. José Saucedo, Xavier Sala, Susana Gutiérrez i Rafael Gabarri com a titulars i les regidores Carlota Silva i Laura Pavón com a convidades.

Xavier Sala Sant s’ocupa de Serveis Socials, Salut, Sanitat i Consum i  Rafael Gabarri Amador d’Esports i Medi Ambient.

I pel que fa a les delegacions de funcions han quedat definides de la següent manera: Carlota Silva Solis és la regidora de Cultura i  Participació Ciutadana i també gestionarà Promoció Econòmica, Innovació i Noves Tecnologies.

Francisco José Saucedo Cabrera és el regidor d’Urbanisme,  d’Obres, Via Pública i Serveis Municipals mentre que Susana Gutiérrez Perianes gestionarà Règim Interior i Agermanament.

Laura Pavón Pérez està al càrrec de Solidaritat, Gent Gran i Igualtat i Eva Vadillo Margarit, torna a ocupar-se de la regidoria de Joventut, Educació i Festes.

Durant la sessió plenària també es va donar compte dels nomenaments dels representants als òrgans col·legiats.

PLE 2 JULIOL 2019 (7)

També s’han constituït els Grups Municipals i nomenat els seus portaveus. Eva Vadillo serà la portaveu del PSC, Vanesa González de Vilanova 365; Marc Bernáldez d’ERC, Francisco Palacios de Vilanova Alternativa i Jordi Barón de Junts per Vilanova.

La corporació també va aprovar la periodicitat dels Plens que es manté per a les sessions ordinàries, el segon dilluns de març, maig, juliol i novembre, a les 19:00 h. Els mesos de gener i setembre el Ple es celebrarà el tercer dilluns, també a les 19:00 h.


Ajuntament web baner 720x230-v2

1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by