Canvi d’horari en la propera visita de l’OMIC, el mes de juny

03 Jun 2019
UMIC a Vilanova del Camí
Imatge d’arxiu

L’Oficina Mòbil d’Informació al consumidor farà la visita mensual a Vilanova del Camí el dia 21 de juny, per tal d’assessorar la població en matèria de consum. Cal tenir en compte que aquesta vegada l’oficina només farà parada una hora al nostre municipi, de 12 a 1 del migdia, a la plaça del Mercat, perquè el mateix dia de juny també el compartirem amb altres poblacions


Serveis Personals Ajuntament de Vilanova del Camí

Àrea informativa dedicada


L’Ajuntament de Vilanova del Camí i la Diputació de Barcelona tornen a organitzar la visita del personal tècnic de l’OMIC. El servei permet atendre totes aquelles qüestions o dubtes relacionats/des amb l’àmbit dels drets dels consumidors: etiquetatge i garanties de productes, compra i lloguer d’habitatges, serveis bancaris, assegurances, compra-venda de vehicles, compres fora d’establiments, serveis post-venda i serveis turístics, entre altres.

Un servei destinat als ajuntaments que no disposen d’oficines municipals de consum

Les Unitats Mòbils d’Informació al Consumidor (UMIC) formen part del programa de l’Oficina Provincial d’Informació al Consumidor (OPIC) del Servei de Suport a les Polítiques de Consum de la Diputació de Barcelona.

El servei que ofereixen les UMIC està destinat als ajuntaments que no disposen de serveis municipals de consum i té com a finalitat bàsica defensar els consumidors i els seus drets. A més a més, les UMIC també faciliten material informatiu i donen consells sobre com estalviar en les factures d’aigua, gas i electricitat, que són les consultes més habituals, juntament amb les relacionades amb contractes hipotecaris, telecomunicacions i empreses de telefonia mòbil. El seu equip tècnic dona resposta a les consultes i reclamacions que hi fan directament, de manera presencial, els ciutadans, de manera gratuïta.