El pavelló acull del 3 al 21 de juny els entrenaments gratuïts del CFS Can Titó | ÀUDIO

03 Jun 2019

Aquest dilluns comencen els entrenaments gratuïts del CFS Can Titó. Una oportunitat per donar a conèixer aquesta pràctica esportiva i sumar nous jugadors per a la propera temporada


Club Futbol Sala Can Titó

Àrea informativa dedicada


L’objectiu, explica Jordi Dalmases, coordinador dels entrenaments, és donar a conèixer el futbol sala i el club, tant al municipi com a la comarca i créixer en nombre d’equips i de jugadors.

En aquest moment el club compta amb quatre equips base: aleví, infantil, cadet i juvenil que mouen aproximadament una quarantena de nens, però els agradaria incorporar un equip prebenjamí i benjamí la propera temporada. Això permetria al club treballar amb aquests nens des de ben petits i assegurar la base de les altres categories.

Des del Club han previst un horari concret d’entrenament per a cada categoria. Els prebenjamins tenen reservat l’espai els dilluns de 17:15 a 18:30 h; els alevins els dimecres de 17:15 a 18:30 h i els infantils i cadets, els dimecres de 17:15 a 18:30 h els primers i tot seguit els cadets.  Els juvenils podran fer ús del pavelló per entrenar els divendres de 19:00 a 20:15 h.

Per participar en aquests entrenaments només cal presentar-se el dia i l’hora previst per a la categoria que correspongui i descobrir, tot jugant, si aquest esport els agrada o no. Malgrat que els entrenaments estan oberta a tothom qui ho desitgi, des del club demanen que no s’utilitzi aquesta activitat com una llar d’infants o un espai de lleure.

A banda de la pràctica esportiva, des del CFS Can Titó també treballen l’educació en valors. El companyerisme, la generositat, el fet de saber compartir, de guanyar o perdre. Jordi Dalmases ho diu d’una manera molt entenedora i contundent: “Primer formem persones i després jugadors”.

Per a més informació podeu contactar amb Jordi Dalmases al 687 05 06 65 o bé al correu electrònic: cantitovilanova@gmail.com